Vi köper främst in begagnade vinylskivor ( LP + singlar ), och i viss mån CD, DVD och merchandise som är relaterat till musik eller film. Gärna större partier, men även enstaka objekt.

OBS!! Tänk på att vi numera endast har lördags-öppet (kl. 11-14), men det går bra att höra av sig till oss via fliken "Kontakt & öppettider", för ev. tidsbeställning eller vid andra funderingar. 

Bäst är att (helst) sms:a (eller ringa) Albert på tel. 0733724455. Mail funkar också:  crazy.records.abbe@hotmail.com (den kollas av regelbundet).

Det är mycket smidigt att sälja till oss, det är lätt att parkera utanför affären. Vår målsättning är att avsluta affärerna så fort som möjligt, vi gör en bedömning och ger ett prisförslag på plats. Du behöver alltså inte vänta i flera dagar på att få pengarna, vi försöker alltid att hantera inköp snabbt och smidigt!
 
Vid större partier kan vi kontrollera, hämta och göra affären på plats om det krävs.

Vad vi kan betala för begagnade skivor och dylikt varierar kraftigt beroende på intresse och skick.

Vi är INTE intresserade av stenkakor, dansband eller klassisk musik !! Naturligtvis gör det inget om någon skiva i en samling faller under dessa kategorier, men generellt sätt kan vi inte betala för den sortens musik. CD och DVD är numera betydligt svårare att sälja, så där är vi mindre intresserade än tidigare (dock är hårdrock och punk fortfarande hyfsat intressant).. 
 
Vi köper INTE VHS-filmer !!
 
Vi köper inte prylar om skicket är för dåligt !!

Har du frågor ang. försäljning så kontakta oss, som sagt, gärna på telefon ( se även fliken Kontakt & öppettider ).

Dela den här sidan