Nu finns även en del av Christers egna inspelningar tillgängliga på Spotify. Många låtar, av blandad kvalitet.. En del ensam, med sång och akustisk gitarr från 90-talet. Någon med rockbandet

Nu finns även en del av Christers egna inspelningar tillgängliga på Spotify. Många låtar, av blandad kvalitet.. En del ensam, med sång och akustisk gitarr från 90-talet. Någon med rockbandet "Knock Out" från mitten av 80-talet, en del med TC4 tidigt 90-tal och ganska mycket demos från 2007, tillsammans med bl.a. Martin Älenmark... Använd denna länk:
https://open.spotify.com/album/0gvf54w4elYhaEXNbPrXPf?si=hbah_9KERf-f1q5FaGU-bg
eller sök på Christer - Trubadur (samma sök på youtube, eller denna länk: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqf98B64e7S_2tueHyRmw98Fz0v-k91jw , där det finns ganska mycket live-klipp/"videos"), så bör ni komma åt de egenskrivna låtarna. Dela och sprid gärna detta, då det vore kul om musiken "kom ut". 3 favoriter: "NU", "Pojken på skolgården" och "Mer än guld". Tack till alla som visar intresse, och som tar sig tid att lyssna lite. Ha det fint, och ta hand om varandra! P.S. Kommentera och dela gärna!! :-)

Dela den här sidan